Doelstelling

Bij New Generation hebben we een geweldige missie: we willen een nieuwe generatie christenen creëren die vol overtuiging kiezen voor Jezus in hun leven. En we doen dit op een moderne en dynamische manier, zonder ons te richten op een specifieke kerk of gemeente, maar puur op de Bijbel.

Al sinds 1968 organiseren we fantastische kampen voor kinderen, tieners en jongeren. 

Vroeger werden deze kampen geleid door Aat en Tamme Teitsma, maar sinds 1994 is de Stichting New Generation verantwoordelijk voor de organisatie.

Wat is ons doel? We willen samen met jou bouwen aan een stevig fundament van geloof in de Here Jezus. Tijdens onze kampen creëren we een omgeving waarin kinderen, tieners en jongeren op een speelse en boeiende manier hun geloof kunnen ontdekken en versterken. En dat is pas het begin! We willen hen helpen om dit fundament verder uit te bouwen in hun dagelijks leven.

Bij New Generation geloven we dat jij de toekomst bent. Samen gaan we op avontuur, leren we van de Bijbel en groeien we in ons geloof. Doe met ons mee en word onderdeel van de nieuwe generatie die Jezus volgt!

Ben jij er klaar voor? We zien je graag op onze kampen!

OVER HET KAMP

Klaar om een nieuw avontuur aan te gaan? "Let's Go!" Na talloze vragen en gesprekken met verschillende mensen kunnen we eindelijk zeggen dat het er is: het jeugdweekend voor jongeren van 17 jaar en ouder. En geloof ons, het is net zo geweldig en supergaaf als je van ons gewend bent. Dit is een ervaring die je absoluut niet wilt missen. 

Heb je al eens deelgenomen aan een kinder- of tienerkamp? Dan weet je precies waar we het over hebben. Maar als je nog nooit eerder bent geweest, is dit jouw kans om deel uit te maken van iets bijzonders.

Wil jij ook gelijkgestemde jongeren ontmoeten? Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Tijdens dit weekend krijg je alle gelegenheid om nieuwe vriendschappen te sluiten en samen Gods woord te verkennen. Ben jij klaar om te ontdekken wat God voor jou in petto heeft?

Gedurende het weekend zul je antwoorden vinden op talloze vragen, zowel door middel van Gods Woord als in gesprekken met andere deelnemers. Onze groepsleiders staan altijd klaar om naar je te luisteren en je te ondersteunen.

Maar dat is nog lang niet alles!
Neem maar eens een kijkje naar de foto's van de prachtige boerderij waar het allemaal plaatsvindt. We hebben een spetterend programma voor je in petto, waar teamgeest en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Voor de serieuze momenten hebben we inspirerende sprekers uitgenodigd die je antwoorden willen geven op de vragen en uitdagingen die jou bezighouden.

En tussen alle activiteiten is er volop ruimte om plezier te maken, samen te zingen, te praten, te genieten van de natuur, te voetballen of gewoon heerlijk te ontspannen.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze kans en maak je klaar voor een weekend vol avontuur, vriendschap en onvergetelijke momenten. Schrijf je snel in en we zien je daar!

Wil je mee?
Ben je tussen de 17 t/m 24 jaar, en ben je te oud voor het tienerkamp, dan is dit jeugdweekend iets voor jou! Geef je snel op, want het is gauw vol=vol!

Maak ook je vrienden en vriendinnen enthousiast, want samen gaan is natuurlijk nog leuker.

Locatie De Eskamp
Lemele - Overijssel

We maken gebruik van Kampeerboerderij “De Eskamp” te Lemele, bij Ommen. Deze boerderij beschikt over voldoende ruimte voor diverse doeleinden en is gelegen in een prachtige omgeving met bossen, natuurgebieden etc. Het is een ideale omgeving om spannende en leuke activiteiten in te organiseren.

Slaapzalen
De jongens en meisjes slapen in aparte (ruime) slaapzalen, met beschikking over voldoende douche en toiletgelegenheid. Op de meeste zalen is ook een vaste wastafel aanwezig.

Adres
De Eskamp
Lemelerweg 32
8148 PC Lemele

www.de-eskamp.nl

 

DATA & PRIJZEN

Save the dates! Make a Choice organiseert in 2024 een onvergetelijk jongerenweekend speciaal voor jou! We hebben plek voor ongeveer 50 enthousiaste jongeren. Dus zorg ervoor dat je je opgeeft! 

Door je op te geven, vergroot je de kans om mee te kunnen gaan. En maak je geen zorgen als alle plekken bezet lijken te zijn, we hebben ook een wachtlijst voor het geval er iemand niet kan deelnemen. Wie weet krijg jij dan de kans om toch mee te gaan!

Jeugdweekend
Vrijdagavond 8 t/m zondagmiddag 10 november 2024 (week 45) = €65,-

(Prijzen onder voorbehoud)

Wat is bij de prijs inbegrepen
Het is all-in. Activiteiten, verblijf en maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen.

LAAG INKOMEN EN TOCH OP KAMP?

Met een laag inkomen blijft er vaak weinig geld over voor sport en culturele activiteiten, zoals een zwemabonnement voor de kinderen of een bezoek aan het theater. Ook het betalen van bijvoorbeeld een kamp kan een probleem zijn. Het Sport- en Cultuurfonds van uw gemeente waar u in woont kan u dan helpen. Als u moet rondkomen van een laag inkomen, kunt u hiervoor namelijk een korting of vergoeding krijgen. Wist u bijvoorbeeld dat u voor een schoolreis een vergoeding kunt krijgen? Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van uw gemeente. Ook kunt u contact opnemen met de afdeling Werk en Bijstand van uw gemeente.

Betalen
Na aanmelding voor het jeugdkamp ontvangen graag  uiterlijk 2 weken voor de start van het jeugdkamp het bedrag. 

Bankrekening:
NL20RABO0143569783

Ter name van
Stichting New Generation Ministries te Kampen

Onder vermelding van
‘jeugdkamp’ en ‘naam jongere’

PROGRAMMA

Check het programma van ons te gekke jongerenweekend!

  • 's Ochtends starten we met een energieke jongerendienst. We zingen, luisteren naar een inspirerende jeugdspreker en gaan daarna in groepen met elkaar in gesprek.
  • 's Middags is het tijd voor actie en ontspanning! We gaan los met sport & spel, een zeskamp en er is zelfs een creatieve of actieve middag. Voor ieder wat wils!
  • 's Avonds staat er altijd iets spannends op het programma. De ene avond hebben we een relaxte sfeer, de andere avond gaan we helemaal los tijdens onze praise avond. En wie weet eindigen we met een gezellig kampvuur en een optionele nachtwandeling onder de sterrenhemel.

Dit is slechts een voorproefje van wat je te wachten staat tijdens ons weekend. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol avontuur en nieuwe vriendschappen. Mis het niet!

MEDEWERKERS

We zijn voor deze kampen afhankelijk van vrijwilligers. Gelukkig zijn er een aantal mensen die vrijwel altijd bij de kampen helpen. Afgewisseld met nieuwe medewerkers hebben we altijd weer een gezellig team om mee te werken. 

Gezocht
Lijkt het je leuk om mee te werken als groepsleider, in de keuken of in het muziekteam? Je bent voor veel tieners tot zegen en doet veel ervaring op op allerlei gebied. Bovendien zul je zien dat je ook zelf enorm gezegend wordt. Lijkt je dat wat? Neem dan contact op met de hoofdleiding van de kampen:

Referenties
We willen graag 2 referenties van een oudste of voorganger van de kerkelijk gemeente die je bezoekt. Daarvan hebben we hun adres, telefoon en emailadres nodig. Deze mag je naar ons toe mailen. Alvast bedankt!

Elk jaar in beeld

FOTO"S VAN HET JEUGDKAMP

Wil je de foto's bekijken van de afgelopen kampen, selecteer dan een van de volgende links. Veel plezier!

Contact

Heb je een vraag of wil je even contact met de leiding?
user

Contact

Ysebrand Prins

Telefoon:

0528-272 558