Doelstelling

Bij New Generation hebben we een geweldige missie: we willen een nieuwe generatie christenen creëren die vol overtuiging kiezen voor Jezus in hun leven. En we doen dit op een moderne en dynamische manier, zonder ons te richten op een specifieke kerk of gemeente, maar puur op de Bijbel.

Al sinds 1968 organiseren we fantastische kampen voor kinderen, tieners en jongeren. 

Vroeger werden deze kampen geleid door Aat en Tamme Teitsma, maar sinds 1994 is de Stichting New Generation verantwoordelijk voor de organisatie.

Wat is ons doel? We willen samen met jou bouwen aan een stevig fundament van geloof in de Here Jezus. Tijdens onze kampen creëren we een omgeving waarin kinderen, tieners en jongeren op een speelse en boeiende manier hun geloof kunnen ontdekken en versterken. En dat is pas het begin! We willen hen helpen om dit fundament verder uit te bouwen in hun dagelijks leven.

Bij New Generation geloven we dat jij de toekomst bent. Samen gaan we op avontuur, leren we van de Bijbel en groeien we in ons geloof. Doe met ons mee en word onderdeel van de nieuwe generatie die Jezus volgt!

Ben jij er klaar voor? We zien je graag op onze kampen!

OVER HET KAMP

Tijdens dit kamp is er zoveel te beleven en te leren, dat je er zeker van zult genieten. "Make a Choice" betekent letterlijk "maak een keuze" en dat is waar het allemaal om draait op dit kamp. We begrijpen dat het maken van keuzes soms best lastig kan zijn, maar we staan hierin niet alleen.
Je hebt vast wel eens voor lastige keuzes gestaan, zoals:
Moet ik wel of niet met bepaalde vrienden omgaan?
Moet ik wel of niet luisteren naar mijn ouders?
Moet ik wel of niet gezond eten?
Moet ik wel of niet mijn best doen op school?
En zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

NIET ALLEEN

Maar weet je wat? Je hoeft dit niet in je eentje te doen. Jezus wil je graag helpen! Samen gaan we luisteren naar wat de Bijbel ons leert. In de Bijbel staan talloze voorbeelden van mensen die ook voor moeilijke keuzes stonden, zoals David, Jona en Gideon. We kunnen zoveel van hen leren.
Bij Make a Choice organiseren we ieder jaar een geweldig kinderkamp om je te helpen met deze keuzes en om een onvergetelijke zomertijd te hebben met andere kinderen. Tijdens het kamp gaan we allerlei leuke activiteiten samen doen, zodat we niet alleen groeien in ons geloof, maar ook fantastische herinneringen maken.
Ben jij er klaar voor? Dit wordt een kamp vol avontuur, vriendschap en waardevolle leermomenten. We kunnen niet wachten om jou daar te zien en samen te genieten van een geweldige tijd!

Wil je mee?
Ben je 8 jaar of ouder en zit je nog op de basisschool, geef je dan op voor het kinderkamp! Klik op Aanmelden om je aan te melden. Maak ook je vrienden en vriendinnen enthousiast, want samen gaan is natuurlijk nog leuker!

Locatie De Arendshorst
Ommen - Overijssel

We maken gebruik van kampeerboerderij “De Arendshorst”, +/- 3km ten westen van Ommen. Deze boerderij beschikt over voldoende ruimte voor diverse doeleinden en is gelegen in een prachtige omgeving met bossen, natuurgebieden etc. Het is een ideale omgeving om spannende en leuke activiteiten in te organiseren.

Slaapzalen
De jongens en meisjes slapen in aparte slaapzalen, waarbij er ook altijd iemand van de leiding op deze zaal aanwezig is. Zo kan uw kind dus altijd een beroep doen op iemand van de leiding.
Hebben de ouders vragen?
Heb je nog vragen? Dan kun je persoonlijk contact opnemen met info@makeachoice.nl

Adres
Kampeerboerderij “De Arendshorst”
Arendshorsterweg 1
7731 RC OMMEN

DATA & PRIJZEN

Make a Choice heeft in 2024 weer de kinderkamp week voor jou. Aanmelden kan vanaf heden. Geef je dan snel op, want vol is vol. We hebben plaats voor +/- 75 kinderen.

Kinderkampweek 2024 Zaterdagavond 3 t/m vrijdagmiddag 9 augustus 2024 (week 32) = €150,- (opmerking: In deze week vindt tegelijkertijd ook het tienerkamp plaats). (Prijzen onder voorbehoud)

Wat is bij de prijs inbegrepen
Het is all-in. Activiteiten, verblijf en maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor het kamp? Klik op de pagina Aanmelden waar u de gegevens kunt vinden om rekening mee te houden. Wij hopen uw kind (weer) te ontmoeten!  

PROGRAMMA

's Ochtends hebben we een te gekke kinderdienst waarbij we samen zingen, naar toneelspel en grappige sketches kijken, luisteren naar spannende verhalen uit de Bijbel en af en toe creatief aan de slag gaan met knutselen.

's Middags is er tijd voor actie en ontspanning met sport & spel, zwemmen, zeskamp, creatieve activiteiten en nog veel meer leuks om te doen.

's Avonds hebben we een afwisselend programma. We hebben bijvoorbeeld inspirerende gasten zoals zendelingen of organisaties voor een goed doel, toffe kindertheatervoorstellingen, filmavonden, praiseavonden en gezellige kampvuren.

Maar dat is nog niet alles! Tussendoor heb je genoeg tijd om met andere kinderen te spelen. We hebben allerlei gezelschapsspelletjes, zoals sjoelen en tafeltennis. En als je van volleybal of voetbal houdt, hebben we genoeg ruimte bij de boerderij!

Bij ons draait het om plezier, avontuur en vriendschap. Bereid je voor op een onvergetelijke tijd vol activiteiten en nieuwe ervaringen. We kijken ernaar uit om samen met jou te genieten, te lachen en fantastische herinneringen te maken!

MEDEWERKERS

De leukste begeleiding 
Onze begeleiders zijn enthousiaste vrijwilligers tussen de 18 en 30 jaar. Veel van hen zijn als kind ook op kamp geweest en weten hoe leuk het is. Wat ze hier aan positiviteit mee gekregen hebben geven ze graag door aan de jongeren die nu op kamp gaan. Sommige begeleiden al meerdere jaren en hebben al veel ervaring, maar ook nieuwe begeleiders vinden elk jaar weer hun weg naar ons. Zij zetten zich in om de deelnemers van hun kamp een fantastische week te bezorgen!
We zijn voor deze kampen afhankelijk van vrijwilligers. Gelukkig zijn er een aantal mensen die vrijwel altijd bij de kampen helpen. Afgewisseld met nieuwe medewerkers hebben we altijd weer een gezellig team om mee te werken.

Gezocht
Lijkt het je leuk om mee te werken als groepsleider, in de keuken of in het muziekteam? Je bent voor veel kinderen tot zegen en doet veel ervaring op op allerlei gebied. Bovendien zul je zien dat je ook zelf enorm gezegend wordt.
elf enorm gezegend wordt.

Lijkt je dat wat?
Neem dan contact op met de hoofdleiding van de kampen:

Gerhard & Tineke de Vries
kinderkamp@makeachoice.nl

Referenties
We willen graag 2 referenties van een oudste of voorganger van de kerkelijk gemeente die je bezoekt. Daarvan hebben we hun adres, telefoon en emailadres nodig. Deze mag je naar ons toe mailen. Alvast bedankt!

Elk jaar in beeld

FOTO'S VAN HET KINDERKAMP

Wil je de foto's bekijken van de afgelopen kampen, selecteer dan een van de volgende links. Het betreffende fotoalbum zal dan worden geopend in een nieuw venster. Veel plezier!

Contact

Heb je een vraag of wil je even contact met de leiding?
user

Contact

Gerhard en Tineke de Vries

Telefoon:

(06) 23 41 35 00