VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN OM JE AAN TE MELDEN VOOR HET TIENERKAMP

ADMINISTRATIE

Geef je gauw op. Het bedrag zien wij graag z.s.m. tegemoet op onderstaande rekening. Vermeldt bij de aanmelding voor welk kamp je je opgeeft. Alleen aanmeldingen via de site worden in behandeling genomen.

Na opgave ontvang je binnen enkele minuten een automatische bevestiging per email (thuisblijver). Heb je niks ontvangen, neem dan contact met ons op. De aanmelding is pas definitief als je hier persoonlijke bevestiging in hebt gekregen vanuit ons. 

Bankrekening:
NL20RABO0143569783

Ter name van
Stichting New Generation Ministries te Kampen

Onder vermelding van
‘tienerkamp’ en ‘naam tiener’

Annuleren
Annuleren voor de tienerweek kan tot 1 juli ’24 en annuleren voor de weekenden kan tot minimaal 1 week voor het weekend. Als er op de laatste dag geannuleerd wordt, zullen we de volledige kosten in rekening brengen. Als u het geld al overgemaakt heeft dan zijn er 3 mogelijkheden: terugstorten, het krijgen van een voucher of een gift aan MAC Kamp. Bij geen bericht gaan we ervan uit dat het een gift is.

  VOOR WELK KAMP WIL JE INSCHRIJVEN?

  GEGEVENS TIENER

  Medisch

  Medicijnengebruik van toepassing?

  Voorkeur

  Geef eventuele voorkeur op met wie je in de groep wilt zitten. We proberen hier rekening mee te houden, maar kunnen geen garanties geven.

  GEGEVENS OUDER/VERZORG(ST)ER

  Tot slot

  Zijn er verder nog zaken waarvan u vindt dat wij ze moeten weten?

  Privacybeleid

  Het ingevulde formulier wordt alleen naar het e-mailadres verzonden van makeachoice.nl. Wij zullen uw gegevens met uiterste zorg verwerken. Een ingevulde opgave blijft slechts 1 jaar na ontvangen bewaard.

  Contact

  Heb je een vraag of wil je even contact met de leiding?

  Kinderen

  kinderkamp@makeachoice.nl

  Tieners

  tienerkamp@makeachoice.nl

  Jongeren

  jeugdkamp@makeachoice.nl